Introducere...

Încă te mai numeri printre acele persoane (useri), pe care calculatorul (PC-ul), mai reuşeşte încă, să te mai intimideze, sau nu au izbutit să te convingă până acum, nici încurajările prietenilor, colegii de şcoală, nici sfaturile lor, sau nici chiar, al celor din familia ta !?

Vrei să te apropii cu mai mult curaj şi să poţi lua o decizie, de a încerca sistemul de operare Windows ? Păi, … cred că ţi se întâmplă toate acestea, fiindcă nu ai dat mai demult peste acest blog, care este dedicat în mod special, celor care sunt la început de drum şi vor să înveţe utilizarea eficientă şi cu uşurinţă, a sistemului de operare Windows XP.

Cele ce vor urma de aici înainte, se adresează, în mod special, începătorilor. Dar, oricine poate găsi în structura blogului, multe lucruri interesante şi în acelaşi timp utile.

Blogul Windows pentru începători, se vrea a fi un manual virtual, oferit, absolut gratuit, de către autorul acestuia, respectiv, Nour Radu.

Primele postări vor începe cu elementele fundamentale şi apoi se va baza pe elementele “învăţate”, într-o manieră clară, lină şi fără eforturi, începând de la pornirea programelor şi până la crearea şi salvarea documentelor.

Ставки на спорт

среда, 28 апреля 2010 г.

Windows mai rapid – Partea a doua

Aceste setări, împreună cu cele de la “Partea întâi“, au fost și încă mai sunt perfect funcționale, aplicate de mine pe diferite configurații, de ani de zile, atât acasă la mine pe PC, cât și la job.
Bineînțeles, cu excepția unora dintre servicii, care la job trebuiesc lăsate activate, față de cele de acasă.
Efectuând aceste setări, veți observa că Windows-ul, va rula mult mai ușor, față de configurația originală.


ContinuareClick

Комментариев нет:

Отправить комментарий