Introducere...

Încă te mai numeri printre acele persoane (useri), pe care calculatorul (PC-ul), mai reuşeşte încă, să te mai intimideze, sau nu au izbutit să te convingă până acum, nici încurajările prietenilor, colegii de şcoală, nici sfaturile lor, sau nici chiar, al celor din familia ta !?

Vrei să te apropii cu mai mult curaj şi să poţi lua o decizie, de a încerca sistemul de operare Windows ? Păi, … cred că ţi se întâmplă toate acestea, fiindcă nu ai dat mai demult peste acest blog, care este dedicat în mod special, celor care sunt la început de drum şi vor să înveţe utilizarea eficientă şi cu uşurinţă, a sistemului de operare Windows XP.

Cele ce vor urma de aici înainte, se adresează, în mod special, începătorilor. Dar, oricine poate găsi în structura blogului, multe lucruri interesante şi în acelaşi timp utile.

Blogul Windows pentru începători, se vrea a fi un manual virtual, oferit, absolut gratuit, de către autorul acestuia, respectiv, Nour Radu.

Primele postări vor începe cu elementele fundamentale şi apoi se va baza pe elementele “învăţate”, într-o manieră clară, lină şi fără eforturi, începând de la pornirea programelor şi până la crearea şi salvarea documentelor.

Ставки на спорт

вторник, 27 апреля 2010 г.

Atribuirea şi schimbarea parolelor de cont în Windows XP

Incepând cu Windows NT 3.1 Workstation şi apoi Windows 95 pentru utilizatorul individual, s-a încetățenit ideea de logare în sistem. Şi asta chiar dacă vorbim de un singur calculator. S-ar zice că a fost primul pas spre securizarea sistemelor. Teoretic. Mulţi foloseau, sau încă folosesc celebra parolă „blank”.
Unice. Sigure. Şi exact aşa cum doriţi dumneavoastră. Vreţi ca parolă să fie de 10 caractere lungime ? Nici o problemă. De douăzeci ? Nimic mai simplu ? Litere mari, litere mici, cifre, semne, caractere speciale. În plus, pentru fiecare parolă generată vă este afișată mărimea ei în biţi astfel încât, încercând diferite combinaţii, obțineți parole din în ce mai sigure.


De regulă oamenii își aleg o parolă la întâmplare folosind data nașterii, numele iubitei, al cățelului, etc., ceea ce poate fi uneori nu periculos ci foarte periculos.

Continuare - Click

Комментариев нет:

Отправить комментарий